Wil je graag met mij samenwerken? Dat kan. Leuk! Met veel plezier en passie voor koken en bakken ga ik aan de slag met jouw product. Mijn recepten kenmerken zich door het gemak waarmee ze te maken zijn en de eenvoudig verkrijgbare ingrediënten. Geen gekke producten waar je stad en land voor af moet, maar juist die dingen die je overal kunt verkrijgen. Ook de bereidingswijzen zijn voor iedereen goed uitvoerbaar, of iemand met enige regelmaat zelf in de keuken staat of juist bijna nooit.

Receptontwikkeling

Bij het ontwikkelen van een recept met jouw product houd ik uiteraard rekening met jouw wensen. Wil je dat het gerecht snel op tafel staat, vegan of vegetarisch is of geschikt voor de ervaren én minder ervaren bakkers? Dat kan allemaal, ik ga de uitdaging graag aan om een passend recept te ontwikkelen! Er is veel mogelijk en ik zet mij voor 100% in om jouw doelgroep te inspireren met mijn recept en jouw product. Het recept wordt zorgvuldig ontwikkeld en uitvoerig getest. De stappen worden duidelijk beschreven, de bereidingstijd is helder en ik geef tips waar dit kan.

Foodfotografie

Bij een mooi recept van een heerlijk gerecht horen natuurlijk mooie foto’s waarop jouw product in de spotlight staat. Ook dat kan ik voor je doen, je hebt dan het recept én foto’s waar het gerecht smakelijk op staat. Bij foodfotografie is het uiteraard ook mogelijk om je wensen door te geven, zodat het past bij wat jij voor ogen hebt. Alles is bespreekbaar, we komen er vast samen uit. Ik heb recepten ontwikkeld voor onder andere Pulled Oats, Flora Plant en Santa Maria. Ook de foodfotografie heb ik voor deze recepten verzorgd.

Het is in overleg mogelijk dat de voor jouw merk of bedrijf ontwikkelde recepten een plekje krijgen op Nanda’s Keuken. De samenwerking wordt altijd bij het recept vermeld omdat ik hier eerlijk en transparant over wil zijn. Wil je alleen een mooie foto van een gerecht, bijvoorbeeld voor op social media, dan kan dat natuurlijk ook.

Reviews

Heb je een dienst of product waar je een uitgebreide review van zou willen? Geen probleem! Als je het mij laat uitproberen, zal met veel plezier mijn ervaring delen. Uiteraard met bijpassende foto’s. Dit kan ook in combinatie met receptontwikkeling. Bij een aanvraag voor een review is het wel belangrijk om te weten dat ik altijd mijn eerlijke mening en ervaring zal delen.

Ambassadeur

Zoek je voor jouw merk een ambassadeur? Als dit past, dan kunnen we een mooie samenwerking aangaan. Laat vooral weten wat je ideeën zijn, wat je verwacht en wat ik voor je kan betekenen. Ik ga graag met je in gesprek.

Interesse?

Heb je interesse in een samenwerking op basis van bovenstaande mogelijkheden? Heb je een totaal ander idee om samen te werken? Ik hoor graag van je! Je kunt je ideeën en voorstel mailen naar info@nandaskeuken.nl , dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ga naar de inhoud