Skip to content (Press Enter)
Nanda's Keuken

Nanda’s Keuken

Leuke en lekkere recepten die iedereen kan maken!

  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Brood
    • Salades
    • Soep
    • Voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Kruiden mix
    • Dips, spreads en sauzen
    • Nagerechten
    • Hapjes en snacks
    • Hartige recepten
    • Zoete recepten
    • Drankjes
  • Keukens
    • Amerikaanse keuken
    • Arabische keuken
    • Belgische keuken
    • Chinese keuken
    • Engelse keuken
    • Franse keuken
    • Griekse keuken
    • Hollandse keuken
    • Italiaanse keuken
    • Mexicaanse keuken
    • Oost-Europese keuken
    • Spaanse keuken
  • Zoeken
  • Weekmenu’s
  • Verras mij!
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Reviews
    • Tips
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer
Nanda's Keuken

Nanda’s Keuken

Leuke en lekkere recepten die iedereen kan maken!

  • Home
  • Recepten
    • Ontbijt
    • Lunch
    • Brood
    • Salades
    • Soep
    • Voorgerechten
    • Hoofdgerechten
    • Bijgerechten
    • Kruiden mix
    • Dips, spreads en sauzen
    • Nagerechten
    • Hapjes en snacks
    • Hartige recepten
    • Zoete recepten
    • Drankjes
  • Keukens
    • Amerikaanse keuken
    • Arabische keuken
    • Belgische keuken
    • Chinese keuken
    • Engelse keuken
    • Franse keuken
    • Griekse keuken
    • Hollandse keuken
    • Italiaanse keuken
    • Mexicaanse keuken
    • Oost-Europese keuken
    • Spaanse keuken
  • Zoeken
  • Weekmenu’s
  • Verras mij!
  • Blog
    • Persoonlijk
    • Reviews
    • Tips
  • Contact
    • Samenwerken
    • Disclaimer

Salades

Showing: 1 - 11 of 11 Articles
Lauwwarme herfstsalade met krieltjes, peer, bramen, spinazie en kaas pinit organic Gezonde recepten quick-meals Snelle recepten Vegetarische maaltijden

Herfstsalade

15 minuten Beginner
Een lekkere, snelle pastasalade met plantaardige zalm, rucola, tomaat, komkommer en een frisse dressing pinit organic Gezonde recepten Koud quick-meals Snelle recepten Vegetarische maaltijden

Vegetarische pastasalade

20 minuten Beginner
Een lekker zomerse watermeloen salade van watermeloen met aardbeien, feta, munt en rode ui pinit organic Gezonde recepten Koud quick-meals Snelle recepten Vegetarische maaltijden Zoet

Watermeloen salade

10 minuten Beginner
Panzanella, een Italiaanse broodsalade met focaccia, ui, tomaat, mozzarella, paprika en sla. Met een heerlijke dressing. pinit Koud Vegetarische maaltijden

Panzanella

20 minuten Beginner
Salade met plakjes gegrilde courgette, partjes perzik, rucola en mozzarella pinit Vegetarische maaltijden

Courgettesalade

35 minuten Beginner
Ham-prei salade pinit Koolhydraatarm Koud quick-meals Snelle recepten

Ham-prei salade

5 minuten Beginner
Zomerse salade pinit organic Gezonde recepten

Zomerse salade

15 minuten Beginner
Vegetarische salade met mango pinit organic Gezonde recepten quick-meals Snelle recepten Vegetarische maaltijden

Vegetarische salade met mango

15 minuten Beginner
Bulgursalade pinit organic Gezonde recepten Vegetarische maaltijden

Bulgursalade

15 minuten Beginner
Salade met sinaasappel en feta pinit organic Gezonde recepten quick-meals Snelle recepten Vegetarische maaltijden

Salade met sinaasappel en feta

15 minuten Beginner
Witlofsalade pinit organic Gezonde recepten quick-meals Snelle recepten

Witlofsalade

15 minuten
Welkom in mijn keuken!
Welkom in mijn keuken!

Hier deel ik mijn favoriete recepten met je. Ik kook en bak ze zelf, met voornamelijk verse ingrediënten die je makkelijk in de winkel kunt vinden.
Met mijn recepten laat ik je zien dat koken en bakken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Van taarten tot salades en drankjes, voor elke gelegenheid kun je zelf iets lekkers maken. Lees hier meer over mij.
Kijk lekker rond en veel plezier in de keuken!
Liefs, Nanda

Welkom in mijn keuken!
Welkom in mijn keuken!

Hier deel ik mijn favoriete recepten met je. Ik kook en bak ze zelf, met voornamelijk verse ingrediënten die je makkelijk in de winkel kunt vinden.
Met mijn recepten laat ik je zien dat koken en bakken helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn. Van taarten tot salades en drankjes, voor elke gelegenheid kun je zelf iets lekkers maken. Lees hier meer over mij.
Kijk lekker rond en veel plezier in de keuken!
Liefs, Nanda

Instagram @nandaskeuken

nandaskeuken
@nandaskeuken
Follow
Hartige cruffins met kaas en Italiaans kruiden! - Eerder maakte ik cruffins met blauwe bessen, dit keer ging ik voor hartige cruffins met kaas en Italiaanse kruiden. Ik kan je verklappen, ze zijn minstens even lekker als de zoete variant! Daarnaast zijn ze ook heel makkelijk een snel te maken. 

Wat heb je nodig:
1 blikje Croissantdeeg XL
150 gram Parmezaanse kaas (geraspt)
2 theelepels Italiaanse kruiden

Hoe maak je het:

Verwarm de over voor op 180 graden.

Rol het croissantdeeg uit en snijd in drie gelijke stukken. Druk de schuine snijranden van het deeg goed dicht.

Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas over de drie stukken deeg en verdeel de Italiaanse kruiden er overheen. Laat aan de lange zijden een klein randje vrij.

Rol de plakjes deeg vanaf de lange zijde op. Druk de naad goed aan.

Snijd de deegrolletjes in de lengte open en leg ze met de open kant naar boven neer. Rol ze liggend als een slakkenhuisje op.

Vet een cupcake- of muffinvorm in en leg hier het opgerolde croissantdeeg in, houd ook hier de opengesneden zijde boven.

Verdeel wat extra kaas over het deeg en bak de cruffins in 25 - 30 minuten minuten goudbruin en gaar.

Eet smakelijk!

Wil je dit recept nalezen? Druk dan op het vlaggetje om het op te slaan of kijk op www.nandaskeuken.nl 💕

#cruffins #croissant #muffin #cruffin #hartig #kaas #makkelijkrecept #makkelijkerecepten #makkelijkensnel #snellerecepten #nandaskeuken #smullen
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Hartige cruffins met kaas en Italiaans kruiden! - Eerder maakte ik cruffins met blauwe bessen, dit keer ging ik voor hartige cruffins met kaas en Italiaanse kruiden. Ik kan je verklappen, ze zijn minstens even lekker als de zoete variant! Daarnaast zijn ze ook heel makkelijk een snel te maken. Wat heb je nodig: 1 blikje Croissantdeeg XL 150 gram Parmezaanse kaas (geraspt) 2 theelepels Italiaanse kruiden Hoe maak je het: Verwarm de over voor op 180 graden. Rol het croissantdeeg uit en snijd in drie gelijke stukken. Druk de schuine snijranden van het deeg goed dicht. Verdeel de geraspte Parmezaanse kaas over de drie stukken deeg en verdeel de Italiaanse kruiden er overheen. Laat aan de lange zijden een klein randje vrij. Rol de plakjes deeg vanaf de lange zijde op. Druk de naad goed aan. Snijd de deegrolletjes in de lengte open en leg ze met de open kant naar boven neer. Rol ze liggend als een slakkenhuisje op. Vet een cupcake- of muffinvorm in en leg hier het opgerolde croissantdeeg in, houd ook hier de opengesneden zijde boven. Verdeel wat extra kaas over het deeg en bak de cruffins in 25 - 30 minuten minuten goudbruin en gaar. Eet smakelijk! Wil je dit recept nalezen? Druk dan op het vlaggetje om het op te slaan of kijk op www.nandaskeuken.nl 💕 #cruffins #croissant #muffin #cruffin #hartig #kaas #makkelijkrecept #makkelijkerecepten #makkelijkensnel #snellerecepten #nandaskeuken #smullen
7 dagen ago
View on Instagram |
1/9
Risotto van orzo (met recept) - Blue monday maak je een stuk gezelliger en vrolijker met comfort food. Dat is deze risotto zeker! Ik maakte de risotto met orzo van @pastalamolisanabenelux . In iets meer dan een half uurtje staat het op tafel. Wat wil je nog meer? Het recept lees je hieronder en via de link in mijn bio op www.nandaskeuken.nl 

Wat heb je nodig:
200 gram La Molisana Orzo
400 milliliters Paddenstoelenbouillon (400 ml water + 1 bouillonblokje)
1 Ui
125 gram Gerookte spekblokjes
125 milliliters Chardonnay
250 gram Broccoli
250 gram Kastanjechampignons
Parmezaanse kaas (zoveel als je wilt gebruiken)

Aan de slag:
Maak de paddenstoelenbouillon door het bouillonblokje in 400 ml op te lossen. Breng aan de kook.

Snipper intussen de ui, maak de champignons schoon en snijd in partjes en snijd de roosjes van de broccoli en schil de steel en snijd deze in stukjes.

Neem een ruime koekenpan en bak hierin, zonder boter of olie, de spekjes  een minuut of 3. Voeg dan de ui en champignons toe en bak deze 5 minuten mee. Dan schenk je de chardonnay erbij en laat dit 5 minuten inkoken.

Voeg de orzo toe aan de pan en schep goed door, vervolgens schenk je de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat 12 minuten doorkoken tot bijna al het vocht is opgenomen. 

In de tussentijd kook je de broccoli in een apart pannetje in ongeveer 4 minuten beetgaar, daarna giet je het af en laat je het even staan tot de orzo gaar is.

Als de orzo gaar is schep je de broccoli er voorzichtig doorheen. Breng op smaak met versgemalen peper en rasp er zoveel Parmezaanse kaas overheen als je wilt.

Eet smakelijk!

#pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen #orzo #risotto #orzotto #nandaskeuken
Risotto van orzo (met recept) - Blue monday maak je een stuk gezelliger en vrolijker met comfort food. Dat is deze risotto zeker! Ik maakte de risotto met orzo van @pastalamolisanabenelux . In iets meer dan een half uurtje staat het op tafel. Wat wil je nog meer? Het recept lees je hieronder en via de link in mijn bio op www.nandaskeuken.nl 

Wat heb je nodig:
200 gram La Molisana Orzo
400 milliliters Paddenstoelenbouillon (400 ml water + 1 bouillonblokje)
1 Ui
125 gram Gerookte spekblokjes
125 milliliters Chardonnay
250 gram Broccoli
250 gram Kastanjechampignons
Parmezaanse kaas (zoveel als je wilt gebruiken)

Aan de slag:
Maak de paddenstoelenbouillon door het bouillonblokje in 400 ml op te lossen. Breng aan de kook.

Snipper intussen de ui, maak de champignons schoon en snijd in partjes en snijd de roosjes van de broccoli en schil de steel en snijd deze in stukjes.

Neem een ruime koekenpan en bak hierin, zonder boter of olie, de spekjes  een minuut of 3. Voeg dan de ui en champignons toe en bak deze 5 minuten mee. Dan schenk je de chardonnay erbij en laat dit 5 minuten inkoken.

Voeg de orzo toe aan de pan en schep goed door, vervolgens schenk je de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat 12 minuten doorkoken tot bijna al het vocht is opgenomen. 

In de tussentijd kook je de broccoli in een apart pannetje in ongeveer 4 minuten beetgaar, daarna giet je het af en laat je het even staan tot de orzo gaar is.

Als de orzo gaar is schep je de broccoli er voorzichtig doorheen. Breng op smaak met versgemalen peper en rasp er zoveel Parmezaanse kaas overheen als je wilt.

Eet smakelijk!

#pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen #orzo #risotto #orzotto #nandaskeuken
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Risotto van orzo (met recept) - Blue monday maak je een stuk gezelliger en vrolijker met comfort food. Dat is deze risotto zeker! Ik maakte de risotto met orzo van @pastalamolisanabenelux . In iets meer dan een half uurtje staat het op tafel. Wat wil je nog meer? Het recept lees je hieronder en via de link in mijn bio op www.nandaskeuken.nl Wat heb je nodig: 200 gram La Molisana Orzo 400 milliliters Paddenstoelenbouillon (400 ml water + 1 bouillonblokje) 1 Ui 125 gram Gerookte spekblokjes 125 milliliters Chardonnay 250 gram Broccoli 250 gram Kastanjechampignons Parmezaanse kaas (zoveel als je wilt gebruiken) Aan de slag: Maak de paddenstoelenbouillon door het bouillonblokje in 400 ml op te lossen. Breng aan de kook. Snipper intussen de ui, maak de champignons schoon en snijd in partjes en snijd de roosjes van de broccoli en schil de steel en snijd deze in stukjes. Neem een ruime koekenpan en bak hierin, zonder boter of olie, de spekjes een minuut of 3. Voeg dan de ui en champignons toe en bak deze 5 minuten mee. Dan schenk je de chardonnay erbij en laat dit 5 minuten inkoken. Voeg de orzo toe aan de pan en schep goed door, vervolgens schenk je de bouillon erbij. Breng aan de kook en laat 12 minuten doorkoken tot bijna al het vocht is opgenomen. In de tussentijd kook je de broccoli in een apart pannetje in ongeveer 4 minuten beetgaar, daarna giet je het af en laat je het even staan tot de orzo gaar is. Als de orzo gaar is schep je de broccoli er voorzichtig doorheen. Breng op smaak met versgemalen peper en rasp er zoveel Parmezaanse kaas overheen als je wilt. Eet smakelijk! #pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen #orzo #risotto #orzotto #nandaskeuken
2 weken ago
View on Instagram |
2/9
Flat white koffie (met recept) - Een flat white koffie vind ik op zijn tijd heerlijk. Zoals je wellicht weet als je mij al langer op Instagram volgt, drink ik vrij weinig koffie. Het enige dat ik drink is iets dat je kinderkoffie kunt noemen. Een piepklein beetje koffie met veel melk en soms een beetje suiker. Op dit moment maak ik zo nu en dan een flat white koffie, dat past precies in mijn straatje.

Wat heb je nodig:
- 1 Espresso
- 100-150 milliliter Melk

Aan de slag:

- Zet een espresso.

- Schuim 100-150 ml melk op. Zorg dat je twee keer zoveel melk hebt als dat je espresso hebt.

- Voeg de melk aan de espresso toe, maar stop voordat het stevige schuim in je glas terecht komt. Serveer met iets lekkers!

Geniet er van!

Wil je het recept nalezen? Dat kan! Sla deze post op of kijk op www.nandaskeuken.nl 💕

#koffie #koffietijd #flatwhite #flatwhitecoffee #koffierecept #coffeerecipes #nandaskeuken #makkelijkrecept #snellerecepten #genieten #espresso
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Flat white koffie (met recept) - Een flat white koffie vind ik op zijn tijd heerlijk. Zoals je wellicht weet als je mij al langer op Instagram volgt, drink ik vrij weinig koffie. Het enige dat ik drink is iets dat je kinderkoffie kunt noemen. Een piepklein beetje koffie met veel melk en soms een beetje suiker. Op dit moment maak ik zo nu en dan een flat white koffie, dat past precies in mijn straatje. Wat heb je nodig: - 1 Espresso - 100-150 milliliter Melk Aan de slag: - Zet een espresso. - Schuim 100-150 ml melk op. Zorg dat je twee keer zoveel melk hebt als dat je espresso hebt. - Voeg de melk aan de espresso toe, maar stop voordat het stevige schuim in je glas terecht komt. Serveer met iets lekkers! Geniet er van! Wil je het recept nalezen? Dat kan! Sla deze post op of kijk op www.nandaskeuken.nl 💕 #koffie #koffietijd #flatwhite #flatwhitecoffee #koffierecept #coffeerecipes #nandaskeuken #makkelijkrecept #snellerecepten #genieten #espresso
2 weken ago
View on Instagram |
3/9
Pasta arrabiata - Pasta arrabiata is hartstikke simpel en hartstikke lekker. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en het staat razendsnel op tafel. Het gerecht pasta arrabiata komt oorspronkelijk uit Lazio, een regio in het midden van Italië. Heel specifiek gezegd uit Rome. Het is een hele eenvoudige pasta met een pittige saus. De saus wordt voornamelijk gemaakt met tomaten, knoflook en Spaanse peper. 

Van origine wordt het geserveerd met penne, maar heb je een andere pasta in huis? Dan kun je die uiteraard ook gebruiken. Nu kreeg ik een tijdje geleden een heerlijke doos vol pasta toegestuurd. Het was een pakket van @pastalamolisanabenelux . La Molisana is authentiek Italiaans. De pasta heeft een ruw oppervlak, zodat de saus beter aan de pasta blijft plakken. Wat natuurlijk heel fijn is, want pasta hoort met veel saus en die moet wel blijven kleven. Daarnaast is de pasta ook heel betaalbaar. Je kunt het kopen bij Albert Heijn en bij Coop. 

Voor deze snelle pasta arrabiata heb ik gebruikt: De penne van La Molisana en een blikje dubbele tomatenpuree "Doppio concentrato di pomodoro".

Wil je deze pasta arrabiata zelf maken? Je vindt het recept via de linkin mijn bio (onder nieuwe recepten) en op www.nandaskeuken.nl

#pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen
Pasta arrabiata - Pasta arrabiata is hartstikke simpel en hartstikke lekker. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en het staat razendsnel op tafel. Het gerecht pasta arrabiata komt oorspronkelijk uit Lazio, een regio in het midden van Italië. Heel specifiek gezegd uit Rome. Het is een hele eenvoudige pasta met een pittige saus. De saus wordt voornamelijk gemaakt met tomaten, knoflook en Spaanse peper. 

Van origine wordt het geserveerd met penne, maar heb je een andere pasta in huis? Dan kun je die uiteraard ook gebruiken. Nu kreeg ik een tijdje geleden een heerlijke doos vol pasta toegestuurd. Het was een pakket van @pastalamolisanabenelux . La Molisana is authentiek Italiaans. De pasta heeft een ruw oppervlak, zodat de saus beter aan de pasta blijft plakken. Wat natuurlijk heel fijn is, want pasta hoort met veel saus en die moet wel blijven kleven. Daarnaast is de pasta ook heel betaalbaar. Je kunt het kopen bij Albert Heijn en bij Coop. 

Voor deze snelle pasta arrabiata heb ik gebruikt: De penne van La Molisana en een blikje dubbele tomatenpuree "Doppio concentrato di pomodoro".

Wil je deze pasta arrabiata zelf maken? Je vindt het recept via de linkin mijn bio (onder nieuwe recepten) en op www.nandaskeuken.nl

#pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Pasta arrabiata - Pasta arrabiata is hartstikke simpel en hartstikke lekker. Je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig en het staat razendsnel op tafel. Het gerecht pasta arrabiata komt oorspronkelijk uit Lazio, een regio in het midden van Italië. Heel specifiek gezegd uit Rome. Het is een hele eenvoudige pasta met een pittige saus. De saus wordt voornamelijk gemaakt met tomaten, knoflook en Spaanse peper. Van origine wordt het geserveerd met penne, maar heb je een andere pasta in huis? Dan kun je die uiteraard ook gebruiken. Nu kreeg ik een tijdje geleden een heerlijke doos vol pasta toegestuurd. Het was een pakket van @pastalamolisanabenelux . La Molisana is authentiek Italiaans. De pasta heeft een ruw oppervlak, zodat de saus beter aan de pasta blijft plakken. Wat natuurlijk heel fijn is, want pasta hoort met veel saus en die moet wel blijven kleven. Daarnaast is de pasta ook heel betaalbaar. Je kunt het kopen bij Albert Heijn en bij Coop. Voor deze snelle pasta arrabiata heb ik gebruikt: De penne van La Molisana en een blikje dubbele tomatenpuree "Doppio concentrato di pomodoro". Wil je deze pasta arrabiata zelf maken? Je vindt het recept via de linkin mijn bio (onder nieuwe recepten) en op www.nandaskeuken.nl #pasta #lamolisana #lamolisanapasta #pastalamolisana #pastalamolisanabenelux #italiaanserecepten #pastarecept #italiaansekeuken #pastarecepten #italiaanseten #kookinspiratie #recepten #pastagerecht #gekregen
3 weken ago
View on Instagram |
4/9
Mijn 10 favoriete recepten van 2022 - Zo aan het eind van het jaar vind ik het leuk om terug te blikken. Ik heb een overzichtje gemaakt van mijn favoriete recepten van het afgelopen jaar. Van kaiserschmarrn tot een alcoholvrije cocktail en van stoofvlees tot hangop. Het meest bijzondere recept was toch echt wel dat van de speculoos truffels. Hiermee vertelden wij onze familie dat we later dit jaar een klein jongetje verwachtten. 💙

Alle recepten kun je teruglezen op www.nandaskeuken.nl of via de link in mijn bio. 

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2023! 🥂🎉

#myfavories #mijnfavorieten #favorieten #lekkererecepten #makkelijkerecepten #nandaskeuken  #smullen #2022 #2022recap #uiteigenkeuken #zelfgemaaktiszoveelleuker #genieten
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Mijn 10 favoriete recepten van 2022 - Zo aan het eind van het jaar vind ik het leuk om terug te blikken. Ik heb een overzichtje gemaakt van mijn favoriete recepten van het afgelopen jaar. Van kaiserschmarrn tot een alcoholvrije cocktail en van stoofvlees tot hangop. Het meest bijzondere recept was toch echt wel dat van de speculoos truffels. Hiermee vertelden wij onze familie dat we later dit jaar een klein jongetje verwachtten. 💙 Alle recepten kun je teruglezen op www.nandaskeuken.nl of via de link in mijn bio. Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een fantastisch 2023! 🥂🎉 #myfavories #mijnfavorieten #favorieten #lekkererecepten #makkelijkerecepten #nandaskeuken #smullen #2022 #2022recap #uiteigenkeuken #zelfgemaaktiszoveelleuker #genieten
4 weken ago
View on Instagram |
5/9
Peren tarte tatin - Tijd voor een makkelijke en redelijk snelle taart! Je hebt hiervoor maar 5 ingrediënten nodig: bladerdeeg, suiker, kaneel, roomboter en peren. Wat je daarmee gaat maken? Een peren tarte tatin natuurlijk! Hartstikke lekker en ideaal als je visite krijgt en geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan of iets bij de bakker te halen. Het kost 40 minuten tijd, maar dan heb je ook wat. Ook heel lekker als nagerecht voor Kerst trouwens... 😉

Deze tarte tatin maakte ik met de peren van @sweet_sensation_nl die ik kreeg in de Foodybox van @kroonophetwerk . Hartstikke lekker en heel geschikt voor deze taart. 😍

#tartetatin #peren #taart #bladerdeeg #makkelijkerecepten #makkelijkensnel #peer #karamel #upsidedowncake #zelfgemaaktiszoveelleuker #zelfgemaakt #nandaskeuken #nagerecht #gekregen #sweetsensation #verseoogst
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Peren tarte tatin - Tijd voor een makkelijke en redelijk snelle taart! Je hebt hiervoor maar 5 ingrediënten nodig: bladerdeeg, suiker, kaneel, roomboter en peren. Wat je daarmee gaat maken? Een peren tarte tatin natuurlijk! Hartstikke lekker en ideaal als je visite krijgt en geen zin of tijd hebt om lang in de keuken te staan of iets bij de bakker te halen. Het kost 40 minuten tijd, maar dan heb je ook wat. Ook heel lekker als nagerecht voor Kerst trouwens... 😉 Deze tarte tatin maakte ik met de peren van @sweet_sensation_nl die ik kreeg in de Foodybox van @kroonophetwerk . Hartstikke lekker en heel geschikt voor deze taart. 😍 #tartetatin #peren #taart #bladerdeeg #makkelijkerecepten #makkelijkensnel #peer #karamel #upsidedowncake #zelfgemaaktiszoveelleuker #zelfgemaakt #nandaskeuken #nagerecht #gekregen #sweetsensation #verseoogst
1 maand ago
View on Instagram |
6/9
Mini cheesecakes met dulce de leche en karamelsaus - Zoek je nog een nagerecht voor kerst? Deze mini cheesecakes met dulce de leche zijn een echt aanrader. Zelfs mijn man is fan en hij houdt niet eens heel erg van zoete gerechten. Dat zegt wel iets toch? Bak de cheesecakes in kleine ovenschaal en je hebt een lekkere portie voor jou alleen! Het recept, dat je terugvindt op www.nandaskeuken.nl of via de link in mijn bio, is voor 6 van deze geweldige taartjes. 😍

#nagerecht #dessert #toetjes #cheesecakes #cheesecake #minicheesecake #kerst #kerstdiner #kerstmenu #zelfgemaakt #zelfgemaaktiszoveelleuker #nandaskeuken #dulcedeleche #karamel
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Mini cheesecakes met dulce de leche en karamelsaus - Zoek je nog een nagerecht voor kerst? Deze mini cheesecakes met dulce de leche zijn een echt aanrader. Zelfs mijn man is fan en hij houdt niet eens heel erg van zoete gerechten. Dat zegt wel iets toch? Bak de cheesecakes in kleine ovenschaal en je hebt een lekkere portie voor jou alleen! Het recept, dat je terugvindt op www.nandaskeuken.nl of via de link in mijn bio, is voor 6 van deze geweldige taartjes. 😍 #nagerecht #dessert #toetjes #cheesecakes #cheesecake #minicheesecake #kerst #kerstdiner #kerstmenu #zelfgemaakt #zelfgemaaktiszoveelleuker #nandaskeuken #dulcedeleche #karamel
1 maand ago
View on Instagram |
7/9
Hartige tompouce - Ben je nog op zoek naar een voorgerecht voor Kerst? Zoek niet verder! Een hartige tompouce is hét ideale voorgerecht. Super simpel te maken, makkelijk voor te bereiden en daardoor heel snel op tafel. Wat wil je nog meer? 

Weten hoe je het maakt? Kijk op www.nandaskeuken.nl of klik op de link in mijn bio. 😉

#voorgerecht #voorgerechten #hartig #hartigetompouce #tompouce #kerst #kerstdiner #kerstrecept #snellerecepten #makkelijkensnel #makkelijkrecept #nandaskeuken
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Hartige tompouce - Ben je nog op zoek naar een voorgerecht voor Kerst? Zoek niet verder! Een hartige tompouce is hét ideale voorgerecht. Super simpel te maken, makkelijk voor te bereiden en daardoor heel snel op tafel. Wat wil je nog meer? Weten hoe je het maakt? Kijk op www.nandaskeuken.nl of klik op de link in mijn bio. 😉 #voorgerecht #voorgerechten #hartig #hartigetompouce #tompouce #kerst #kerstdiner #kerstrecept #snellerecepten #makkelijkensnel #makkelijkrecept #nandaskeuken
1 maand ago
View on Instagram |
8/9
Als je in de herfst of in de winter zin hebt in iets heerlijks bij de borrel, dan is camembert met karamel en noten een echte aanrader. Het is supersimpel, maar zo lekker! Hieronder leg ik je uit wat het is, in het recept leg ik je uit hoe je het maakt. 

Wat heb je nodig:
-1 Camembert
- 50 gram Pecannoten
- 1 eetlepel Karamel
-1⁄2 takje Rozemarijn (de naaldjes fijngehakt)
- 1 flinke snuf Zeezout

Hoe maak je het:
Verwijder het plastic van de camembert en verwarm de oven voor op 150 graden boven- en onderwarmte. Bak de camembert (in het houten bakje) ongeveer 15 minuten tot de kaas gesmolten is.

Rooster de pecannoten een paar minuten in een droge koekenpan. Haal de pan van het vuur en voeg de karamel, rozemarijn en het zeezout toe. Proef even of je de smaak goed vindt. Voeg eventueel wat extra rozemarijn en zeezout toe.

Haal de camembert uit de oven en schep het mengsel van de noten en karamel op de kaas. 

Geniet er van!

#borrel #borrelplank #camembert #kaas #karamel #vrijdagmiddagborrel # #gebakkencamembert #camembertuitdeoven #gebakken #nandaskeuken #zeezout #vrijmibo #kaasplateau #kaasplank
nandaskeuken
nandaskeuken
•
Follow
Als je in de herfst of in de winter zin hebt in iets heerlijks bij de borrel, dan is camembert met karamel en noten een echte aanrader. Het is supersimpel, maar zo lekker! Hieronder leg ik je uit wat het is, in het recept leg ik je uit hoe je het maakt. Wat heb je nodig: -1 Camembert - 50 gram Pecannoten - 1 eetlepel Karamel -1⁄2 takje Rozemarijn (de naaldjes fijngehakt) - 1 flinke snuf Zeezout Hoe maak je het: Verwijder het plastic van de camembert en verwarm de oven voor op 150 graden boven- en onderwarmte. Bak de camembert (in het houten bakje) ongeveer 15 minuten tot de kaas gesmolten is. Rooster de pecannoten een paar minuten in een droge koekenpan. Haal de pan van het vuur en voeg de karamel, rozemarijn en het zeezout toe. Proef even of je de smaak goed vindt. Voeg eventueel wat extra rozemarijn en zeezout toe. Haal de camembert uit de oven en schep het mengsel van de noten en karamel op de kaas. Geniet er van! #borrel #borrelplank #camembert #kaas #karamel #vrijdagmiddagborrel # #gebakkencamembert #camembertuitdeoven #gebakken #nandaskeuken #zeezout #vrijmibo #kaasplateau #kaasplank
1 maand ago
View on Instagram |
9/9
Bekijken op Instagram

Volg Nanda’s Keuken op social media

KokenKoken

Zoek op categorie

Voorkeuren

  • Alcoholvrij
  • Geschikt om in te vriezen
  • organic Gezonde recepten
  • Glutenvrij
  • Kinderen
  • Koolhydraatarm
  • Koud
  • nut-free Notenvrij
  • Pittig
  • quick-meals Snelle recepten
  • sugar-free Suikervrij
  • vegan Veganistisch
  • Vegetarische maaltijden
  • pescetarian Vis
  • Vlees
  • Zoet
  • egg-free Zonder eieren
  • dairy-free Zonder zuivel
  • Zuivel

Populaire recepten

  • Cupcakes met een toef zelfgemaakte botercrème met vanillesmaak.

    Basisrecept botercrème

    20 minuten Beginner
  • Koolhydraatarme ovenschotel met courgette, paprika, champignons en mozzarella in een kruidige tomatensaus.

    Koolhydraatarme ovenschotel

    1 uur 15 minuten Beginner
  • Alcoholvrije passievrucht cocktail met passievrucht, tropisch sap, water, limoensap, vanillesuiker en ijs

    Alcoholvrije passievrucht cocktail

    10 minuten Beginner
© Copyright Nanda's Keuken 2021
  • Home
  • Recepten
  • Samenwerken
  • Contact
×

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken

Nanda's Keuken
Beheer cookie toestemming
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken wij technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. Door in te stemmen met deze technologieën kunnen wij gegevens zoals surfgedrag of unieke ID's op deze site verwerken. De informatie is in geen enkel geval herleidbaar naar jou als persoon. Als je geen toestemming geeft of de toestemming intrekt, kan dit een nadelige invloed hebben op bepaalde functies en mogelijkheden.
Functioneel Altijd actief
De technische opslag of toegang is strikt noodzakelijk voor het legitieme doel het gebruik mogelijk te maken van een specifieke dienst waarom de abonnee of gebruiker uitdrukkelijk heeft gevraagd, of met als enig doel de uitvoering van de transmissie van een communicatie over een elektronisch communicatienetwerk.
Voorkeuren
De technische opslag of toegang is noodzakelijk voor het legitieme doel voorkeuren op te slaan die niet door de abonnee of gebruiker zijn aangevraagd.
Statistieken
De technische opslag of toegang die uitsluitend voor statistische doeleinden wordt gebruikt. De technische opslag of toegang die uitsluitend wordt gebruikt voor anonieme statistische doeleinden. Zonder dagvaarding, vrijwillige naleving door uw Internet Service Provider, of aanvullende gegevens van een derde partij, kan informatie die alleen voor dit doel wordt opgeslagen of opgehaald gewoonlijk niet worden gebruikt om je te identificeren.
Marketing
De technische opslag of toegang is nodig om gebruikersprofielen op te stellen voor het verzenden van reclame, of om de gebruiker op een website of over verschillende websites te volgen voor soortgelijke marketingdoeleinden.
Beheer opties Beheer diensten Beheer leveranciers Lees meer over deze doeleinden
Bekijk voorkeuren
{title} {title} {title}
Ga naar mobiele versie