Nanda’s Keuken is mijn persoonlijke website waarop ik recepten en artikelen met je deel. Ik ben dan ook open over de manier waarop ik werk en vertel je graag hoe ik dit doe:

Privacy

Ik vind mijn privacy belangrijk en jij het jouwe ongetwijfeld ook. Niets is zo vervelend als ongevraagd benaderd worden door partijen waar je helemaal niet op zit te wachten. Daarom zal ik nooit je gegevens met derden delen of deze doorverkopen. Je kunt dus met een gerust hart het contactformulier invullen of op een andere manier contact met mij opnemen.

Mijn recepten en blogposts

De recepten en artikelen die ik plaats op dit blog zijn volledig door mij geschreven. Ik gebruik geen recepten van anderen tenzij dit specifiek vermeld is. Mocht er toch een recept tussen staan dat lijkt op een ander gepubliceerd recept dan berust dit op puur toeval. Ik heb de recepten ingedeeld in onder andere keukens uit diverse landen. Ik wil hiermee niet beweren dat het authentieke gerechten uit de betreffende landen zijn. De gerechten zijn op de kenmerkende stijlen van de diverse landen geïnspireerd.

Staat er bij de recepten een weergegeven voedingswaarden, dan is dit een indicatie. Ik ben geen deskundige op dit gebied, maar heb op veelvuldig verzoek mijn best gedaan dit te berekenen. Het kan zijn dat er onverhoopt toch foutjes in geslopen zijn. De voedingswaarden zijn berekend op basis van het recept zoals ik het zelf gemaakt heb. Als je andere ingrediënten gebruikt, kunnen de voedingswaarden afwijken. Ook de portiegrootte kan een afwijking in voedingswaarde geven.

Hoewel ik de recepten en artikelen op deze website zo nauwkeurig mogelijk schrijf en de website zo zorgvuldig mogelijk onderhoud, kan het toch zijn dat je een foutje ontdekt. Ik ben ook gewoon een mens en ook ik maak, tot mijn grote ergernis, ook typfouten en onjuistheden. Heel vervelend, maar laat het mij vooral weten zodat ik het kan aanpassen. Aan de recepten, blogposts en andere inhoud van www.nandaskeuken.nl kunnen geen rechten ontleend worden.

In deze disclaimer wil ik ook vooral benadrukken dat het gebruik van nandaskeuken.nl voor eigen risico is. Ik ben, en Nanda’s Keuken is, niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van nandaskeuken.nl. Ik ben, en Nanda’s Keuken is, niet verantwoordelijk voor de inhoud op de sites waar in mijn artikelen naar verwezen en/of gelinkt wordt. De inhoud van nandaskeuken.nl kan op elk moment en zonder aankondiging veranderd worden door de auteur.

Het delen van mijn recepten, foto’s of blogposts

Zoals eerder vermeld schrijf ik de teksten zelf, ook de foto’s zijn door mij gemaakt. Daarmee zijn zowel de teksten als de foto’s mijn eigendom, tenzij anders vermeld. Gebruik van mijn teksten en foto’s is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van mij. Dit kan uitsluitend onder vermelding van mijn naam en met een link naar het artikel of recept op mijn website.

Aan commercieel gebruik van door mij geschreven teksten, ontwikkelde recepten en gemaakte foto’s zijn kosten verbonden. Mail naar info@nandaskeuken.nl, we komen er vast samen uit.

Samenwerkingen

Mocht een artikel of recept ontstaan zijn uit een samenwerking dan zal ik dit ten allen tijde vermelden. Het zal in ieder geval altijd gaan om producten of diensten waar ik persoonlijk achter sta en waar ik mijn eerlijke mening over zal geven. Dat betekent dus ook dat ik het eerlijk deel als ik iets helemaal niets vind. Op Nanda’s Keuken vind je zo nu en dan ook reviews. Dit kunnen reviews zijn van producten, kookboeken of iets anders. Wanneer ik deze producten heb gekregen, dan vermeld ik dat er altijd bij. Ook hiervoor geldt: ik geef slechts mijn mening. Mocht ik ergens minder enthousiast over zijn, dan zal ik dat eerlijk vermelden. Ik sta volledig achter alle recepten en berichten op deze website.

Overig

Beledigende commentaren, onder recepten of blogposts, richting mij of anderen worden zonder bericht verwijderd.

Ga naar de inhoud