Heb je opmerkingen, aanvullingen, tips of vragen voor mij? Heb je een foutje op de website ontdekt? Is er iets dat je graag op deze website zou willen zien of wil je iets anders kwijt? Ik vind het echt ontzettend leuk om van je te horen! Je kunt op verschillende manieren met mij in contact komen: laat een reactie achter onder één van de recepten of blogposts of mail naar info@nandaskeuken.nl.

Samenwerken?

Voor meer informatie, vragen en mogelijkheden tot samenwerken of adverteren kun je contact met mij opnemen. Op de pagina ‘Samenwerken‘ kun je lezen wat ik voor jouw bedrijf of merk kan betekenen. Heb je een ander leuk idee? Laar het mij vooral weten! Ook word ik graag op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld foodevents, nieuwe producten en kookboeken. Neem contact op via info@nandaskeuken.nl.

Social media

Natuurlijk kun je mij ook op social media terugvinden. Op Instagram lees je het als eerst wanneer er een nieuw recept online staat. Ook op Pinterest kun je Nanda’s Keuken terugvinden. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan zeker een kijkje en het zou helemaal leuk zijn als je mij ook volgt! Naast de nieuwe recepten deel ik op al deze bovenstaande kanalen ook wat mij verder bezighoudt, events die ik bezoek en producten die ik heb uitgeprobeerd en wat ik daar van vindt. Ik zal daar overigens altijd eerlijk en transparant over zijn, ook als ik een product niet fijn of niet lekker vind. Beloofd!

Ga naar de inhoud