Welkom op mijn blog! Hier lees je alles dat ik niet bij de recepten kwijt kan. Bijvoorbeeld alles over mij persoonlijk, reviews, tips, lijstjes met favorieten… alles! Onderaan deze pagina vindt je een totaaloverzicht van alle posts uit deze drie categorieën.

 

Alles over mij en Nanda’s Keuken. Van een voorstelrondje tot allerlei random weetjes en meer!

Hier vind je alle reviews van producten en diensten die ik heb getest. 

Tips, wie kan ze niet gebruiken op z’n tijd? Hier lees je alles waarvan ik denk dat het voor jou handig kan zijn!

Alle blogposts

Hotdogs deluxe met kipworstjes, spek, kaas, groenten, saus en uitjes.

Mijn 10 favoriete recepten van 2023

Het jaar 2023 is bijna voorbij. Hoog tijd dus om, net als voorgaande jaren, terug te blikken met mijn favoriete recepten. Dit keer heb ik overigens niet zelf de keuze gemaakt, maar heb ik dit

Lees verder »
Gebakken champignons op toast

10 vegetarische lunch recepten

Ben je op zoek naar vegetarische lunch recepten? Zoek niet verder! Ik heb 10 heerlijke gerechten voor je op een rijtje gezet. Je zult zien dat je niet alleen salades hoeft te eten als je

Lees verder »
Review Verstegen Tafelgoud. Wat is het en waar gebruik je het voor?

Review: Verstegen Tafelgoud

Twee weken terug kreeg ik wederom een Foodybox opgestuurd met daarin allemaal lekkere, nieuwe producten om uit te proberen. Één van deze producten trok meteen mijn aandacht, Tafelgoud van Verstegen. Het is een potje specerijen

Lees verder »
Gadgy popcorn machine - review Nanda's Keuken

Review: Gadgy Popcorn machine

Onlangs kreeg ik de vraag of ik de Gadgy popcorn machine wilde testen en hier een review over wilde schrijven. Daar sta ik altijd voor open! Ik ben gek op popcorn en vind het hartstikke

Lees verder »
Sinterklaas recepten: Hartige banketletter gevuld met kipgehakt, ui, kaas, knoflook en kruiden

8 lekkere Sinterklaas recepten

Ben je nog op zoek naar lekkere en makkelijke recepten voor pakjesavond? Dan heb ik goed nieuws voor je! Ik heb acht heerlijke Sinterklaas recepten van mijn website voor je gebundeld in dit overzicht. Van

Lees verder »
Citroen-maanzaad madeleines, zachte Franse cakejes voor bij de koffie of een high tea

Hoe bewaar je je baksels?

Als je zelf iets lekkers hebt gebakken, dan wil je het natuurlijk direct eten. Of ben ik daar de enige in? Toch kan het ook heel goed zijn, dat je iets overhoudt. Hoe bewaar je

Lees verder »

Pompoen snijden

Het is herfst en de pompoenen zijn weer volop in de winkels verschenen. Ik ben gek op pompoen en gebruik het graag! Maar het enige waar ik altijd een beetje tegenop zag is de pompoen

Lees verder »
Borrelplank met Huls Vega Sticks

Huls Vega Sticks

Ik kreeg onlangs een pakketje thuisgestuurd met daarin Vega Sticks van Huls om te proeven. Nu hou ik enorm van droge worst, dus een nieuwe, vegetarische variant uitproberen sprak mij erg aan. Ik had het

Lees verder »
Dr. Oetker - The good baker pizza met onder andere spinazie en pompoenpitten

Dr. Oetker – The Good Baker

Een tijdje terug kreeg ik de vraag of ik de nieuwste pizza’s van Dr. Oetker, The Good Baker, wilde reviewen. Tegen pizza zeg ik geen nee, die review ik met liefde! Ik heb de pizza

Lees verder »
Nanda's Keuken

Crazy Food Tag

Op Instagram zag ik de Crazy Food Tag voorbij komen. Het is een vragenlijst met 30 vragen over eten. Ik heb de vragenlijst opgezocht en ik vind de vragen écht heel leuk. De vragen zijn

Lees verder »
Pastalinten met gebakken kipfilet in plakjes met een heerlijk romige kaassaus.

Pasta koken

Hoe lastig kan pasta koken zijn? Dat is het niet, maar er zijn manieren waarop je pasta nog lekkerder, smaakvoller en beter kunt maken. Dat wil je toch? Of je nou pasta aglio e olio

Lees verder »
Hands off my chocolate, de vegan repen met een kop koffie erbij

Hands Off My Chocolate

I LOVE CHOCOLATE!! Echt, ik haal het vaak niet eens in huis omdat een reep gewoon op gaat. Niet in een week, maar in een paar uur. Dat geldt niet alleen voor mij trouwens, mijn

Lees verder »
Over mij, het gezicht achter Nanda's Keuken

Over mij

Hallo, welkom op mijn blog! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen. Ik zal me even voorstellen, wel zo fijn als je weet wie er achter dit blog schuilgaat, toch? Daarom zal ik je iets

Lees verder »
Een tablet en telefoon met daarop de website van de cursus vleesminderen

Cursus Vleesminderen

Cursus Vleesminderen – Review Onlangs werd ik benaderd door Green Food Lab of ik de cursus “Vleesminderen in 15 dagen” wilde uitproberen. De cursus is opgezet door Isabel Boerdam, wellicht ken je haar van foodblog

Lees verder »
Een kom soep, gemaakt met pompoen, tomaat, winterpeen, ui, knoflook en kookroom. Lekker met vers brood. Dit gerecht staat ook in mijn 5 favoriete recepten van 2019!

Mijn 5 favoriete recepten van 2019

Het jaar 2019 is bijna voorbij. Hoog tijd dus om even terug te blikken met mijn 5 favoriete recepten van 2019! Dit jaar ben ik dit foodblog begonnen. Het kwam voort uit mijn Instagramaccount @nandaskeuken,

Lees verder »
Ga naar de inhoud